Inserció sociolaboral

Aquest programa té com a finalitat preparar a l’usuari per la seva integració al mercat laboral, seguint els circuits de: formació ocupacional, acompanyament en la ocupació, integració en alguna empresa tutelada, i finalment al mercat laboral ordinari.

Destaquem que, des del 2008, ALBA forma part de la “Xarxa INCORPORA” de l’Obra Social de la Fundació La Caixa, que impulsa i finança la inserció laboral de col•lectius en risc d’exclusió.

L’Associació Alba està desenvolupant i pot desenvolupar encara més una tasca fonamental en la neteja de rieres i torrents, actua i participa en un problema com aquest de forma molt eficaç, ja que a més d’actuar amb igual professionalitat i amb el valor afegit del voluntariat, presta els serveis de forma més eficaç que el sector privat i perquè els seus usuaris reben uns serveis més personalitzats, augmentant així la seva efectivitat. L’elevada motivació del personal en inserció, quan aquest té estabilitzada la seva situació terapèutica, és fonamental. Alba treballa per la integració social i laboral de persones provinents de situacions d’exclusió social, especialment de les persones amb addicció a les drogues i/o que es trobin en procés de reinserció social, així com els ex-reclusos d’aquesta condició que es trobin en situació d’atur.Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto