Alba Jove

Servei d’atenció terapèutica tant individual com grupal, per a joves i les seves famílies amb una problemàtica de dependència a substàncies, addiccions comportamentals i/o conductes desadaptatives. A través d’un equip multidisciplinari proporcionem una atenció integral a aquests joves realitzant activitats diverses com: tallers grupals enfocats al consum de substàncies, activitats d’oci saludable a través de la pràctica de l’esport, teràpies individuals amb les psicòlogues del centre i espais d'estudi entre altres activitats. Servei d’estada diürna en horari de tarda de 16:30 a 20h.

Els protocols de prevenció sobre drogues ASA són una alternativa a la sanció administrativa per a aquells menors d'edat que han estat denunciats per una infracció relacionada amb el consum o la tinença il·lícita de drogues. Es tracta d'oferir una mesura educativa alternativa a la sanció (suspensió de la sanció administrativa sempre que els menors segueixin un programa educatiu que compleixin satisfactòriament), amb l'objectiu d'evitar o disminuir els riscos associats al consum de drogues.

Grups Terapèutics

El grup d’iguals pretén ser un espai de llibertat on el jove pugui expressar les seves preocupacions, interessos i inquietuds, en un clima de respecte cap a les diferències individuals.

Activitats Educatives

Per tal de promoure actituds i valors de cooperació, creativitat i salut. Aquí inclourem activitats d'oci saludable, jocs, tallers, activitats artístiques, activitats esportives, que promoguin actituds i valors de cooperació, creativitat i salut.

 

Atenció! Aquest lloc usa cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Saber més

Accepto